Booking.com

2017-12-09


Muziekquiz - 4e editie
zaterdag 9 december 2017
19u00
Deelnemers per ploeg: 5
Deelnamekost per ploeg: 20
Niveau: CD
Inschrijven mogelijk
Heb jij een liefde voor muziek en wil je eens nagaan hoeveel je er echt vanaf weet, aarzel dan niet om je in te schrijven! Maak je geen zorgen als je wat 'vastgeroest' zit in een bepaald genre, want we doen ons uiterste best om iedereen tevreden te houden. Punkers, rockliefhebbers, die-hard metalfans en zelfs Q-Music luisteraars: allemaal zullen ze bij het geselecteerde aanbod aan hun trekken komen! Al zal dat voor die laatste categorie wel wat beperkt zijn natuurlijk ;).

Inschrijven kan door even een mailtje te sturen naar quiz@bierenspel.be met het onderwerp "Inschrijving muziekquiz" en vervolgens de vermelding van jouw groepsnaam, de naam van de verantwoordelijke en een gsm-nummer waarop we diezelfde verantwoordelijke kunnen bereiken. Hou er wel rekening mee dat een groepje maximaal uit 5 personen mag bestaan. Per groep bedraagt de kostprijs trouwens slechts €20, een bedrag dat je gewoon ter plaatse kan betalen.

Voor deze editie trekken wij naar de nieuwe zaal Hal P langs het Pliniuspark. Wij hopen alvast dat we ook jou hier mogen verwelkomen!

Deuren: 19u
Eerste vraag: 20u stipt


Een groet, een pils, tot snel!
vzw Bier & Spel

Hal P, Pliniuspark Tongeren
Mulkerstraat 1
3700 Tongeren
Organisatie: vzw Bier & Spel
Contactpersoon: Robert-Jan van de Moosdijk
Telefoon: +32486413915
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
Website
Bekijk kaart
  
Share |